www.kammo.net

Blogi

Mini tilaukseen

Kyllästyin odottelemiseen, joten panin sitten tilaukseen sen Mac minin. Gigantti oli ainut suomessa sijaitseva yritys, jolla tuotetta oli suoraan varastossa tällä hetkellä, joten tilasin laitteen sieltä. Toimitusaikana näytti olevan 5-7 päivää, eli mahdollisesti jo ensi viikolla olen Macintoshin omistaja. 🙂 Täytynee kyllä siivota tämä johtoviidakko, josta jo aiemminkin kerroin, ennen Mac minin asentamista.

Monipaikkaiset jatkojohdot (10 pistoketta) näyttävät olevan vähän turhan kalliita (jopa noin 30e kappale), joten täytynee ostaa kaksi kuuden paikan jatkoroikkaa ja kytkeä ne peräkkäin. Tuo jatko-osien väliin jäävä johto-osa on sitten jotenkin nätisti rullattava lenkille.

UPS:n pistokkeet loppuvat ihan liian aikaisin kesken. Tarvitsisin toisen UPS:nkin, mutta ne maksavatkin jo taas satasen lisää. >:( Kai minun on tyydyttävä kytkemään laitteet suoraan seinään. Ehkä jokin ylijännitesuoja voisi toisaalta olla halpa ratkaisu suojaamaan edes jotenkin elektroniikkaa.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2023. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.