www.kammo.net

Blogi

Kanadassa aamupäivällä 3.7.2012

  • Kämpän kattotuulettimen käyttökytkin seinässä sisältää neljä tilaa: Pois päältä, 1, 2 ja 3. Hieman epäloogisesti kolmonen ei olekaan nopein mahdollinen, vaan päinvastoin tuo sammutettu-kohdan vieressä oleva ykkönen. Tulipa huomattua vasta kolmantena iltana… (No kai ne noin ovat myös Euroopassa myytävissä tuulettimissa, mutta siltipä tuntui tuokin typerältä käyttöliittymältä.)
  • Maistoimme aiemmin mainitsemaani poutinea eilen. Se oli aika tavallista mättöruokaa, joka täyttää vatsan, mutta ei pidä nälkää kovinkaan hyvin. Ruskea grave-kastike (pitäisi varmaankin etsiä tuolle parempi suomennos) ranskisten päällä oli melko samanlaista kuin Suomessa myytävien purkkilihapullien mukana oleva kastike, mutta se ei ollut yhtä vahvaa. Juusto oli todella hyvää, vaikka se ei mitenkään erikoiselta maistunutkaan. Poutinesta pitänee kokeilla vielä ainakin lihaisampaa versiota – mahdollisesti myös suklaakastikevariaatiota.
    Poutine-annos
  • En vieläkään tiedä, pitäisikö ruokakaupan kassalla antaa tippiä vai ei. Kahviloissa on kassalla yleensä erillinen kulho, johon voi lahjoituksensa antaa, mutta ruokakaupoissa sellaisia ei ole. Noh, ollaan sitten töykeitä suomalaisia, eikä osata etikettiä.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2024. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.