www.kammo.net

Blogi

Kioskikäynti Kanadassa 10.7.2012

Muutama muistiinpano läheisellä kioskilla käynniltä:

  • Hintoja ei ole merkitty selkeästi kaikkiin tuotteisiin tai hyllyjen reunoihin.
  • Kauppiaalla oli jännä rautatanko, jonka päässä oli koukku. Sillä kauppias siirteli juomatölkkejä ja -pulloja kylmäkaapin takaosasta lähemmäs etuosaa. Samalla sai rivit suoriksi. Onkohan tuollaisia käytössä Suomessa?
  • Pop-tart vaikutti sellaiselta, jota pitää maistaa, vaikka kovin teollisilta nuo täytetyt herkut näyttivätkin. Hinta oli melko suolainen 5 dollaria pienestä pakkauksesta, joten ei tullut kioskilta napattua matkaan.
  • Asuntolan läheisen kadun valoristeyksessä näyttää olevan vakiopaikka parilla pummilla, jotka aina punaisen valon aikana käyvät kiertelemässä autojen ikkunoilla rahaa kerjäten.
  • Tuosta kioskista korttelin päässä on kuulemma toinen iso kauppakeskus. Se on vielä lähempänä kuin se, jossa olemme tähän asti käyneet. Noh, ei sielläkään varmaan yli kahdeksaan olisi ollut kauppaa tänään auki.
  • Ostin kanasta tehtyjä leikkeleitä. Olen tainnut vastaavia kyllä Suomessakin nähdä. Tuo oli houkuttelevin leivänpäällinen kioskin valikoimasta, joten ostin sellaisia ja leipää huomista aamupalaa varten. Murot olivat turhan kalliita.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2020. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.