www.kammo.net

Blogi

Uusi course In The Grooveen

Huh, olipas kovan säädön takana saada uusi marathon-setti ITG-peliin. Siirsin paketissa mukana tulleet Courses- ja Songs-hakemistot pelin asennushakemistoon ja muokkasin ~/Library/Preferences/In The Groove/Preferences.ini -tiedostoon oikeat hakemistopolut.

Siirryin peliin eikä kappaleita näkynyt. Alkuvalikossa näkyi kyllä “4 additional songs” tai jokin vastaava teksti, joten kappaleet olivat kyllä varmasti löytyneet.

Epäilin ensin, että peli olisi pannut kappaleet jonkin lukituksen taakse ja vaatisi unlockaamista, mutta sitten huomasin, että kappaleet näkyivät listassa kunhan vaihtoi näkymää painelemalla ylös-alas-ylös-alas ja valitsemalla lajitteluvaihtoehdoksi “Group”.

Marathon-pelimoodissa ei kuitenkaan näkynyt uutta coursea.

Huomasin, että Applications-valikossa oli “In The Groove” -nimisen hakemiston lisäksi toinen hakemisto, jonka nimi oli ” In The Groove”. Toisen nimen edessä oli siis välilyönti.

Avasin hämmästyksissäni jälleen Preferences.inin, mutta kaikki näytti olevan kunnossa. Sitten liikutin kursoria merkki kerrallaan AdditionalCourseFolders=/Applications/In The Groove/Courses -rivin yllä. /:n ja I:n välissä todellakin oli jokin ylimääräinen merkki, jota editori ei näyttänyt. Se oli varmaankin jonkin UTF-8-ääkkösen alkumerkki tai jotain.

Poistin ylimääräisen merkin ja käynnistin ITG:n uudelleen. Coursea ei vieläkään näkynyt listassa.

Olin aiemmin vaihtanut CourseSortOrder-kohtaan muuttujalle arvoksi nollan, koska arvelin sen auttavan. Vaihdoin sen takaisin 1:ksi, ja peli löysi coursen. Outoa.

Vaan sainpahan vihdoin ja viimein toimimaan!

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2024. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.