www.kammo.net

Blogi

Lucid-idea

Näin jokunen päivä sitten unta, jossa olin päästä lucid-tilaan. Otin koko unen ajan kuvia tapahtumista digipokkarilla ja lopussa katselin niitä läpi kameran LCD-näytöltä. Sanoin ääneen: “Onpa kätevää, kun nyt muistan koko unen paremmin, kun katselen nämä kuvat läpi ennen heräämistä.” Taitaa olla sanomattakin selvää, että en tajunnut tuota uneksi vaan heräsin hetken päästä. 😐

Voisikohan tuollainen digipokkarin kantaminen mukana auttaa lucid-uniin pääsemistä? Jollakulla oli unissaan aina ranteessaan kello, johon pystyi tallentamaan “pelitilanteita” ja myöhemmin sitten lataamaan niitä. Helpottaisi varmasti ajassa menneisyyteen siirtymistä, kun näkisi kuvan tilanteesta. Elokuvassa Jumper hyppääjä teleporttasi paikasta toiseen kuvien avulla.

Kännykässänikin on kyllä kamera. Jos rupeaisin ottamaan sillä oikeastikin kuvia aivan normaaleista tilanteista, kameran käyttö siirtyisi myös uniin, joissa toivottavasti huomaisin sitten olevani unessa.

Kännykän kameran käytössä on vain se huono puoli, että valikot ovat turhan monimutkaisia normaalistikin. Unessa ne olisivat varmasti mahdottomia käyttää, koska ne eivät toimisi loogisesti. Tuosta kyllä voisi toisaalta huomata suht helposti olevansa unessa.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2020. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.