www.kammo.net

Blogi

Pientä päivitystä sivuille

Päivitin muutama päivä sitten sivuston sivupalkkiin näkyville Twitter-palvelussa julkaisemani viestit. Huomasin, että tulee hirveän harvoin kirjoitettua blogimerkintöjä, mutta sen sijaan IRC:ssä ja Twitterissä tulee jaettua mietteitään nykyisin enemmän. Ajattelin, että sivuille saisi edes jonkin verran sisältöä sillä, että Twitter-viestit näkyvät suoraan joka sivulla, vaikka uutta sisältöä ei muuten välttämättä olisikaan.

Tänään huomasin, että unohdin päivityksen tuoksinassa lisätä uuteen sivupalkkiin aiemmin sivupalkissa olleen hakukentän. Lisäsin sen nyt takaisin samalla kun aloitin uusien blogimerkintöjen luonnostelua. Vanhoja sisältöjä on nyt taas helpompaa hakea, kun ei tarvitse käyttää erillistä hakukonetta.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2024. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.