www.kammo.net

Blogi

Mahdollisuus saada kytkimiä näppisprojektiin

No niin! ASSEMBLY Summer 2012 -tapahtuma järjestetään ensi viikolla 2.–5.8.2012. Tapahtuman sponsori Jimm’s tulee pitämään messuständiään tapahtuman ajaksi, ja heillä on tarjouksessa pelaajille suunnattuja tuotteita. Tuotteiden joukossa on kaksi Cherry MX Red -näppäimillä varustettua mekaanista näppäimistöä!

  • Qpad MK-50 Mekaaninen pelinäppäimistö, Cherry MX Red 69.00 € (norm. 79.00 €)
  • CM Storm QuickFire Pro, mekaaninen näppäimistö, Cherry MX Red 65.00 € (norm. 94.90 €)

Kysymys kuuluukin, kumman noista valitsisi näppäimistön rakenteluprojektiini, josta kerroin jo aiemmin?

CM Storm on tuollainen, jossa on CoolingMasterin logoilla varustetut meta-näppäimet (ei perinteistä liehuvaa Windows-lippua) ja hinnanpudotus myös suurempi. Qpad MK-50:stä en tähän mennessä ole kuullut juuri mitään.

Kumpaa näppäimistöä voisi olla kivempi käyttää sellaisenaan ja onko molemmista yhtä helppo juottaa irti näppäinkytkimet modailua varten?

Kysymyksiä, kysymyksiä… Pitää tutkia asiaa lisää!

Pääsen näillä näkymin myös kokeilemaan tapahtumassa aitoa ergonomiaihmettä, kun kaverini tuo mukanaan Maltron-näppäimistönsä. Jos se onkin ylitsepääsemättömän hyvä, säästän omaa näppäimistöprojektia mieluummin aitoon Maltroniin. Toisaalta Cherry MX Red -kytkimet kuumottaisivat sen verran paljon, että niitä voisi olla nyt paras hetki hankkia.  Ne kun maksaisivat jo ilman näppäinhattuja suunnilleen viisikymppiä.

Sitä paitsi Maltronkin käyttää jäykempiä kytkimiä! Saa nähdä, voivatko näppäinhattujen sijainnit auttaa niin paljoa, että jämäkkyys ei tunnu ilkeältä käytännössä, vai pitääkö tässä oikeasti rakentaa tuo oma näppäimistö loppuun.

PS. Muistakaa katsoa AssemblyTV:tä. Olen mukana tekemässä sitä.

Yksi kommentti tekstiin “Mahdollisuus saada kytkimiä näppisprojektiin”

  1. Cornix 28. heinäkuuta 2012 kello 1.26:

    Lisäyksenä: Kuulemani mukaan CM Storm QuickFire Pro olisi parempi modailuun näppäinkytkinten juotosten osalta ja muutenkin hieman laadukkaampi. Noh, ehkä sen olisi voinut jo alkuperäisestä hinnastakin päätellä.

    Pitänee ostaa sellainen, jos niitä on vielä jäljellä, kun ständillä ehdin pyörähtämään.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2024. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.