www.kammo.net

Blogi

Pitäisiköhän joskus vaihtaa Textpatterniin?


Lueskelin Jukka Svahnin blogia ja löysin vanhan entryn koskien Textpatternia. Niin tai siis sen paremmuutta tällä hetkellä käyttämääni WordPressiin verrattuna. Pitäisiköhän joskus lähitulevaisuudessa vaihtaa sivusto toimimaan Textpatternilla?

Ehkä tuossa vaihdossa voisi olla hyviä puolia. PHP-koodia olisi ainakin helpompi ympätä mukaan sivuille. Toisaalta sain WordPressin aika vasta toimintaan ja kaiken sisällön siirrettyä sen varaan. Kaikki se työ olisi ollut turhaa, jos vaihtaisinkin toiseen järjestelmään. (Noh, parin illan työ, mutta silti.)

Nyt blogimerkintöjä on vielä sen verran vähän että ajankohtana muuttaminen voisi olla järkevääkin. Vaihtoon voisi olla tarjolla myös valmiita tietokannan automaattisesti sopivaan muotoon muokkaavia skriptejä. Noh, saapa nähdä. Vaihdan jos jaksan. Tutustumisen arvoinen Textpattern ainakin varmasti on.

Miksenhän löytänyt tuota kun etsin CMS-järjestelmää sivustoa varten?

edit: halutti tosiaan itsekin lisäillä kuvituskuva heti omaan kirjoitukseen, kun sellaiset näytti kivoilta tuolla Svahnin blogissa. Suoraa ideoiden varastelua siis… 😉

Yksi kommentti tekstiin “Pitäisiköhän joskus vaihtaa Textpatterniin?”

  1. Gocom 15. marraskuuta 2008 kello 0.27:

    Hoho, löysit meitsin vanhan Textpattern kirjoituksen ammoisilta ajoilta kun miehet olivat vielä rautaa, ja tytöt tuoksuivat ihanilta kedon kukkasilta.

    No ei vaiskaan, mutta eipä se vaihdos ehkä mitenkään tarpeellinen ole, kyllä se WordPressikin toimii ihan yhtä hyvin. Ja kun on personal-sivusto kyseessä, ei sillä ole edes pahemmin väliä – omasta mielihyvästä ne kuitenkin pääasiassa pyörivät 🙂

    Tämän artikkelin ansiosta kyllä nyt löysin tämänkin blogin (tuli pari päivää sitten eka kävijä tuosta linkistä joka ei ole botti ja käyttää referral-headeria) 😀

    PS. Kuvituskuvat ovat monesti blogeissa aika hyvä idea; ne nimittäin saavat ihmiset lukemaan sisältöä enemmän, sekä samalla saavat blogin näyttämään elävämmältä, sekä tyylikkäämmältä, jos kuvat ovat hyvin valikoituja.

Jätä kommentti

Kommenttisi:

© Jouni Potila 2006-2024. Cornix@IRCNet, Cornix@IRC-Galleria. Blogiohjelmistona WordPress.